Comunicació i transparència

  • warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /usr/home/pagesosagroecologics.com/web/modules/system/system.module on line 1020.
  • warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given in /usr/home/pagesosagroecologics.com/web/includes/theme.inc on line 1832.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/pagesosagroecologics.com/web/includes/theme.inc on line 1832.

Per tal de tenir un funcionament transparent, tots els integrants de la Xarxeta, rebem les actes de les assemblees, tant les de la Xarxeta com les dels diferents nodes i comissions de treball.

Les actes inclouen els assistents, l'ordre del dia, els arguments i informacions del debat i els acords presos. Si es produeixen situacions de desacord o conflictives es defineixen per poder avançar.

Un cop redactada l'acta, s'envia a la resta d'assistents a la reunió o assemblea per que li donin el vist i plau o facin aportacions si s'escau i posteriorment es posa a disposició de consulta per la resta de la Xarxeta en algun espai telemàtic.